fbpx

Wij willen zij-instromers opleiden

Geef in onderstaand formulier aan hoeveel opleidingsplaatsen je beschikbaar hebt voor zij-instromers. Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met je op om te sparren over jouw mogelijkheden en vertellen we meer over ons aanbod.

Heb jij vestigingen over meerdere plaatsen in Nederland? Vul dan per plaats het aantal beschikbare opleidingsplekken in. Dit doe je door nieuwe rijen toe te voegen via het plusteken naast het rechterkader.(Vereist)
Plaatsnaam
Aantal opleidingsplekken
 
Heb jij vestigingen over meerdere plaatsen in Nederland? Vul dan per plaats het aantal beschikbare opleidingsplekken in. Dit doe je door nieuwe rijen toe te voegen via het plusteken naast het rechterkader.

Over ons

WerkendLeren is een totaalaanbieder van opleidingstrajecten voor de kinderopvang, die zich ook inzet voor het werven en opleiden van zij-instromers. Dit doen wij onder andere met het Basistraject Pedagogiek en Onderwijs. Tijdens dit traject maken zij-instromers in korte tijd kennis met het werkveld via online modules en een oriƫntatiestage bij jouw bedrijf.

Zijn deelnemers enthousiast en hebben zij binding met jouw organisatie? Dan leiden wij hen op tot professional via een flexibel scholingstraject. De deelnemer volgt dit traject in zijn eigen tijd en tempo en jij bouwt aan de groei van jouw medewerkersbestand.

Meer over WerkendLeren >