fbpx

t: 088 – 28 27 000


Bied jij toekomstige pm’ers een leerwerkplek?

WerkendLeren en ROC van Twente introduceren een versnelde BBL-opleiding voor ruim vijftig zij-instromers in de regio Twente. Regionale fondsen hebben groen licht gegeven voor dit maatschappelijke traject en leveren een financiële bijdrage om het daadwerkelijk mogelijk te maken.

De samenwerking tussen WerkendLeren en ROC van Twente zorgt ervoor dat zij-instromers in Twente een unieke kans krijgen om zich om te scholen tot pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Snel formatief inzetbaar

Zet jij onze zij-instromers in, dan profiteren jullie samen. Je geeft een zij-instromer de unieke kans om zich om te scholen naar pedagogisch medewerker. Daarnaast ontvang jij een talent die de handen uit de mouwen steekt. Enerzijds is de deelnemer een aantal maanden eerder formatief inzetbaar, dankzij de basistraining met stevige pedagogische theorie die hij voorafgaand aan de opleiding heeft kunnen volgen. Anderzijds door zijn ruime levens- en werkervaring.

Investering

Je neemt een zij-instromer in opleiding kosteloos of tegen een kleine bijdrage aan. Dit is te danken aan de bijdragen van verschillende (regionale) subsidies, zoals het Twents Fonds voor Vakmanschap en het Regionaal Mobiliteitsteam. Ook heb je de mogelijkheid om extra subsidie aan te vragen voor praktijkbegeleiding.

Dit nieuwe traject start in mei.

Nieuwsgierig?

Ben jij nieuwsgierig geworden en heb je een BBL-plek te bieden voor onze kandidaten? Vul dan het formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.

t: 088 – 28 27 000

e: info@werkendleren.nl

Over ons

WerkendLeren is een totaalaanbieder van opleidingstrajecten voor de kinderopvang, die zich ook inzet voor het werven en opleiden van zij-instromers. Dit doen wij onder andere met het Basistraject Pedagogiek en Onderwijs. Tijdens dit traject maken zij-instromers in korte tijd kennis met het werkveld via online modules en een oriëntatiestage bij jouw bedrijf.

Zijn deelnemers enthousiast en hebben zij binding met jouw organisatie? Dan leiden wij hen op tot professional via een flexibel scholingstraject. De deelnemer volgt dit traject in zijn eigen tijd en tempo en jij bouwt aan de groei van jouw medewerkersbestand.

Meer over WerkendLeren >